h

Nieuws uit 2023

13 december 2023

SP laat van zich horen: “Wij zijn tegen Zeestad !”

Foto: SP

In 2024 moet de gemeenteraad een besluit nemen over de rol van Zeestad bij grote gemeentelijke projecten vanaf 2025 en verder. Hoewel de SP niet in de gemeenteraad zit, laat de fractie luidkeels van zich horen over deze kwestie. De SP Den Helder is tegen elke rol van Zeestad bij gemeentelijke of welk ander project dan ook.

Lees verder
23 november 2023

SP DEN HELDER GEMATIGD POSITIEF OVER DRAAI WONINGSTICHTING IN HET PUNTENSYSTEEM

Foto: SP

De Helderse SP is gematigd positief door de aankondiging van woningstichting Den Helder om het reeds lang door ons bekritiseerde puntensysteem op de schop te nemen.

Lees verder
19 november 2023

SP Den Helder biedt resultaten petitie “eerlijke kansen op een huurwoning in Den Helder” aan de gemeente Den Helder aan.

Foto: SP

Enige maanden geleden is de SP Den Helder een petitie (https: wonenindenhelder.petities.nl) gestart tegen het in haar ogen oneerlijke systeem van Woningstichting Den Helder, waarbij via een puntensysteem mensen met een betaalde baan voorrang krijgen op de toewijzing van een sociale huurwoning. De SP Den Helder pleit al geruime tijd voor een eerlijker systeem waarbij iedereen gelijke kansen op een sociale huurwoning krijgt, ongeacht zijn of haar persoonlijke omstandigheden, arbeidsbeperking en/of handicap.

Lees verder
12 november 2023

Deel jouw ervaring met het openbaar vervoer op Texel !

Deel jouw ervaring met het openbaar vervoer op Texel !

Lees verder
10 november 2023

Texelhopper onder vuur

31 oktober 2023

Lees hier ons ZWARTBOEK !

Woningzoekenden die op grond van leeftijd of arbeidsongeschiktheid bij Woningstichting de punten voor economische binding mislopen, moeten een klacht indienen bij het College voor de Rechten van de Mens.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

Volg SP Den Helder

U bent hier