h

Nieuws van de afdeling

9 januari 2016

SP zegt nee tegen associatieverdrag met Oekraïne

Het referendum over het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne is een feit. Woensdag maakte de Kiesraad bekend dat op basis
van hun steekproef blijkt dat er voldaan is aan de eis van minstens 300.000 geldige handtekeningen. SP-Kamerlid Harry van Bommel, woordvoerder Europese Zaken, noemt het referendum 'een geweldige kans voor burgers om zich uit te spreken over de toekomst van de EU.'

Lees verder
7 september 2015

SP Den Helder 10 jaar !!

De Helderse afdeling van de SP bestaat 10 jaar!

Lees verder
10 maart 2015

Verhoging buskaart met 140%

Volgens Connexxion is Julianadorp geen gemeente Den Helder meer. In plaats van de Reiskaart Stad (die van € 1,80 naar € 2,30 is gegaan) heb je nu een Reiskaart streek nodig om tussen Den Helder en Julianadorp te reizen. Deze kaart kost €4,30. Dit is een verhoging van 140%. De SP Den Helder en de SP Noord-Holland zijn tegen deze verhoging.

Lees verder
10 maart 2015

Het zijn de leden die het doen!!

Foto: Peter Dirks

Zonder leden zou de SP, en ook de afdeling Den Helder, geen bestaansrecht hebben. De SP is een actieve partij en daar zijn mensen voor nodig. Dit zijn de leden van de SP. De SP is sinds 2005 de derde partij van Nederland in ledenaantal. Onder al die SP-ers zijn er ongekend veel actief betrokken bij hun partij.

Lees verder
10 maart 2015

SP Den Helder is gestart met de campagne

Foto: Henk Post

SP Den Helder is officieel gestart met de campagne voor de Provinciale verkiezingen. Na de ledenvergadering waar Renske Leijten als spreker aanwezig was, zijn tevens de posters van de SP geplakt op de borden in en rond Den Helder.
Dit weekend zal de SP tevens op de zaterdagmarkt in Den Helder te vinden zijn. Wilt u graag in gesprek met de SP? Kom dan naar onze stand aanstaande zaterdag!!

Lees verder
27 februari 2015

Provinciale Verkiezingen

Het verkiezingsprogramma van de SP voor de statenverkiezingen in Noord-Holland heeft als titel: "Een spaarzame, groene en sociale provincie."

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier