h

Nieuws van de afdeling

23 januari 2024

SP enquete over de verkiezingen 2023.

Foto: SP

Het is geen geheim dat de Tweede Kamer verkiezingen voor de SP niet erg succesvol zijn verlopen.

Lees verder
13 januari 2024

Helderse college is er niet voor eigen inwoners

Foto: SP

Het Helderse college bekent kleur: ze zeggen zelf dat ze vooral inzetten op kansen voor nieuwe inwoners om van Den Helder een bruisende Metropool te maken. In de Helderse Courant van zaterdag 6 januari geeft wethouder Fotigui Camara ( CDA ) een inkijkje in de plannen van dit Helderse college.

Lees verder
13 december 2023

SP laat van zich horen: “Wij zijn tegen Zeestad !”

Foto: SP

In 2024 moet de gemeenteraad een besluit nemen over de rol van Zeestad bij grote gemeentelijke projecten vanaf 2025 en verder. Hoewel de SP niet in de gemeenteraad zit, laat de fractie luidkeels van zich horen over deze kwestie. De SP Den Helder is tegen elke rol van Zeestad bij gemeentelijke of welk ander project dan ook.

Lees verder
23 november 2023

SP DEN HELDER GEMATIGD POSITIEF OVER DRAAI WONINGSTICHTING IN HET PUNTENSYSTEEM

Foto: SP

De Helderse SP is gematigd positief door de aankondiging van woningstichting Den Helder om het reeds lang door ons bekritiseerde puntensysteem op de schop te nemen.

Lees verder
19 november 2023

SP Den Helder biedt resultaten petitie “eerlijke kansen op een huurwoning in Den Helder” aan de gemeente Den Helder aan.

Foto: SP

Enige maanden geleden is de SP Den Helder een petitie (https: wonenindenhelder.petities.nl) gestart tegen het in haar ogen oneerlijke systeem van Woningstichting Den Helder, waarbij via een puntensysteem mensen met een betaalde baan voorrang krijgen op de toewijzing van een sociale huurwoning. De SP Den Helder pleit al geruime tijd voor een eerlijker systeem waarbij iedereen gelijke kansen op een sociale huurwoning krijgt, ongeacht zijn of haar persoonlijke omstandigheden, arbeidsbeperking en/of handicap.

Lees verder
12 november 2023

Deel jouw ervaring met het openbaar vervoer op Texel !

Deel jouw ervaring met het openbaar vervoer op Texel !

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

Volg SP Den Helder

U bent hier