h

Nieuws uit 2021

21 december 2021

SP wil duidelijkheid van minister over project Dijkzone

Foto: w.s - Den Helder

SP-Tweede Kamerlid Sandra Beckerman heeft de demissionair minister van binnenlandse zaken Kajsa Ollongren vragen gesteld over het geplande bouwplan Dijkzone op de Helderse zeewering. Dit op verzoek van het Helderse SP-bestuur.

Lees verder
12 november 2021

Dijkzone " ONVOLDRAGEN en STRIJDIG ".

Foto: rodi media 2021 / rodi media 2021

Het afdelingsbestuur van de Socialistische Partij in Den Helder doet een beroep op het huidige College van Burgemeester en Wethouders en de Helderse gemeenteraad om af te zien van het bouwplan Dijkzone, omdat dit plan onvoldragen is en strijdig is met het algemeen belang.

Lees verder
8 oktober 2021

Demonstratie woonprotest

Foto: SP

Onze politici leverden onze volkshuisvesting over aan de markt, waardoor beleggers en huisjesmelkers maximaal winst maken op woningen.

Lees verder
1 juli 2021

De SP start met een landelijke actie over de wooncrisis.

Foto: SP

Ieder mens heeft recht op een gezond en betaalbaar huis. Maar dat recht is de afgelopen jaren door het kabinet steeds verder afgebroken.

Lees verder
9 april 2021

Privacy en beveiliging in Den Helder

Foto: SP

De gemeente Den Helder heeft de beveiliging van privacygevoelige informatie niet helemaal op orde. Er is een verbeterplan opgesteld.

Lees verder
7 maart 2021

Peter Dirks wil Emile Roemer of Renske Leijten als minister van Volksgezondheid

Foto: Kees Zwaan

ANNA PAULOWNA - De Socialistische Partij was zaterdag in Anna Paulowna aan het flyeren. Op de parkeerplaats bij het winkelcentrum stond Peter Dirks uit Den Helder.

Lees verder

Nieuws per jaar

Volg SP Den Helder

U bent hier