h
29 mei 2020

ENQUÊTE OPENBAAR VERVOER

Foto: Daan Angevare

Omdat de SP uit verschillende hoeken berichten krijgt over verslechtering van de kwaliteit van het openbaar vervoer, starten wij een onderzoek naar de ervaringen van reizigers en niet-reizigers.

Lees verder
8 mei 2020

Een stadhuis op Willemsoord ?

Foto: SP

De gemeente Den Helder wil een stadhuis vestigen in de gebouwen 66 en 72 op de oude rijkswerf Willemsoord.  De slechtst mogelijke locatie voor een gemeentehuis.

Lees verder
5 mei 2020

75 jaar "vrij"

Foto: SP

75 jaar vrij         " Vrij als een vogel ",

Lees verder
4 mei 2020

Balistraat ( aktie )

Foto: SP

Lex Klerks heeft namens onze afdeling brieven bezorgd huis aan huis op 2 mei over een actie die opgezet is door SP Den Helder.

Lees verder
24 maart 2020

SP ( N.H ) stelt vragen over de " Kop die werkt "

Foto: SP

De fractie van de SP in de provincie Noord-Holland heeft schriftelijke vragen gesteld aan Gedeputeerde Staten over het extra geld dat de Noordkop krijgt via de Regiodeal. De regio rond Den Helder krijgt € 5 miljoenom de economie en de arbeidsmarkt te versterken.

Lees verder
17 maart 2020

Corona virus

Foto: SP

In het hele land krijgen mensen met een neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of koorts het advies om thuis te blijven; ze moeten sociale contacten zo veel mogelijk mijden tot ze weer zijn opgeknapt. Dat betekent dat de aangescherpte maatregelen die tot vandaag alleen golden voor Noord-Brabant worden uitgebreid naar het hele land, zo maakte zorgminister Bruins vanmiddag bekend in een persconferentie. Daaraan namen ook premier Rutte en Jaap van Dissel, directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM deel.

Lees verder
14 november 2019

WMO (2) - vervoer Den Helder / Julianadorp

Foto: SP

En natuurlijk is de aanbesteding van de gemeente Den Helder inzake het WMO taxi vervoer mislukt.

Lees verder
1 november 2019

WMO (1) - vervoer Den Helder / Julianadorp

" De gemeente Den Helder heeft er voor gekozen om het WMO taxi
vervoer Europees te gaan aanbesteden "

Lees verder