h
21 december 2021

SP wil duidelijkheid van minister over project Dijkzone

Foto: w.s - Den Helder

SP-Tweede Kamerlid Sandra Beckerman heeft de demissionair minister van binnenlandse zaken Kajsa Ollongren vragen gesteld over het geplande bouwplan Dijkzone op de Helderse zeewering. Dit op verzoek van het Helderse SP-bestuur.

Lees verder
12 november 2021

Dijkzone " ONVOLDRAGEN en STRIJDIG ".

Foto: rodi media 2021 / rodi media 2021

Het afdelingsbestuur van de Socialistische Partij in Den Helder doet een beroep op het huidige College van Burgemeester en Wethouders en de Helderse gemeenteraad om af te zien van het bouwplan Dijkzone, omdat dit plan onvoldragen is en strijdig is met het algemeen belang.

Lees verder
25 oktober 2021

Leden dag afdeling SP druk bezocht. “ weten dat het anders kan “.

Foto: SP

De Helderse afdeling van de SP kan terug kijken op de zeer geslaagde leden dag van zondag 10 oktober in de boerderij in de Schooten. Een eerder geplande leden dag kon vanwege Covid niet doorgaan en verassend was dan ook de hoge opkomst bij deze leden dag.

Lees verder
8 oktober 2021

Demonstratie woonprotest

Foto: SP

Onze politici leverden onze volkshuisvesting over aan de markt, waardoor beleggers en huisjesmelkers maximaal winst maken op woningen.

Lees verder
1 juli 2021

De SP start met een landelijke actie over de wooncrisis.

Foto: SP

Ieder mens heeft recht op een gezond en betaalbaar huis. Maar dat recht is de afgelopen jaren door het kabinet steeds verder afgebroken.

Lees verder
28 mei 2021

Stadhuis op Willemsoord ?

Foto: SP

Vanaf het begin in tweeduizend achttien is de SP-afdeling Den Helder al tegen de bouw van een stadhuis op het rijksmonument Willemsoord.

Lees verder
4 mei 2021

Wij geven vrijheid door

Foto: SP

Met recht van spreken, dient het gevoel zich aan

Lees verder
1 mei 2021

Durf te dromen

Foto: SP

 

Lees verder
9 april 2021

Privacy en beveiliging in Den Helder

Foto: SP

De gemeente Den Helder heeft de beveiliging van privacygevoelige informatie niet helemaal op orde. Er is een verbeterplan opgesteld.

Lees verder
18 maart 2021

2081 SP stemmers ( Bedankt ! )

Foto: Daan Angevare

De VVD is in Den Helder weer de grootste partij geworden. Op de liberalen werden 7712 stemmen uitgebracht. De partij won ruim twee procent.

Lees verder

Pagina's