h

Heb jij een ervaring of een klacht over het UWV of de bijstand ?

10 februari 2021

Heb jij een ervaring of een klacht over het UWV of de bijstand ?

Foto: SP

De SP krijgt regelmatig signalen over dat bijstandsgerechtigden door gemeenten of het UWV in de problemen komen. Mensen die om allerlei redenen gekort worden op hun uitkering: het ontvangen van boodschappen of zakgeld voor de kinderen kan al een reden zijn waardoor mensen ineens duizenden euro’s moeten terugbetalen en diep in de schulden komen.

Meld het ons !

Daarom starten we net als bij de toeslagenaffaire een meldpunt voor misstanden bij het UWV en de bijstand. De meldingen zullen worden overhandigd aan de regering en worden gebruikt in onze strijd om de overheid beter en eerlijker te maken.

Naar het UWV meldpunt: UWV-Enquête (zohopublic.com)

Naar het bijstand meldpunt: Meldpunt Fraudejacht Bijstand (zohopublic.com)

Zelf een lokaal meldpunt melden ? : denhelder@sp.nl 

Reactie toevoegen

U bent hier