h

Jaarvergadering

21 januari 2015

Jaarvergadering

Foto: Iwan Visje

Zoals jullie weten is het hard werken voor onze tweede Kamerleden die iedere dag worden geconfronteerd met de steeds maar verder gaande afbraak van allerlei noodzakelijke voorzieningen. De SP Kamerleden bieden bijna als enigen hiertegen veel verzet, zowel parlementair als daarbuiten. Eén van die harde werkers is Renske Leyten die o.a. de gezondheidszorg in haar pakket heeft. Zij is tevens regelmatig in het nieuws, omdat ze een goed verhaal heeft m.b.t. de zorg.

Renske komt naar Den Helder en is bereid het één en ander te vertellen over de vernieuwde zorg en te luisteren naar uw verhaal!

Na dit informatieve gesprek van Renske gaan we verder met het  financieel verslag van de afdeling, de kascontrole, de plannen voor het komend jaar en de verkiezingen voor het bestuur.

Hoewel we misschien weinig in de publiciteit staan, leven we wel als afdeling. Er zijn onder andere de nodige activiteiten op organisatorisch- en bestuursgebied en acties in de wijk of buurt.

De ledenvergadering wordt gehouden op maandag 16 februari 2015 om 20.00 uur in MFC De Boerderij. (De Schooten)

Bent u ook geraakt met wat ons te wachten staat? Bent u bereid om daar verandering in te brengen? Kom dan op 16 februari naar onze jaarvergadering.

Mocht u op deze avond niet kunnen of wilt u uw familie, buren, vrienden meenemen, schroom dan niet om dat bij ons kenbaar te maken.

Dit kan via Peter Dirks, waarnemend organisatiesecretaris: pdproduktion@quicknet.nl  of bel naar  06-48210935.

Reactie toevoegen

U bent hier